Pyrz-Mouritzen.dk © 2007

 

Holger

Holger er født 4. august 1970 på Fødselsanstalten i Århus.

Barndomsårene var i Randers, studietiden i Horsens, som nyuddannet var der arbejde i  Hamborg og med et par års erfaring som bygningskonstruktør flyttede han ind på Magdalena´s kollegieværelse i Århus, fordi der igen var arbejde at få i Danmark. Hinnerup er siden blevet den faste hjemby.

 


Holger

Far til 2 fantastiske tøser og gift med den 3.

Sophie fra 2005, Miriam fra 2007 og Magdalena fra 1977.

 

Bygningskonstruktør -

Overbygning på konstruktøreksamen blev en master i industriel IT (MII) med IT i byggeriet som speciale fra Aalborg Universitet i 2005.

Karrieren har indeholdt mange spændende opgaver og ansættelser. Alt lige fra implementering af AutoCAD hos en arkitekt i Tyskland til prestige arkitektur ved 3XN A/S. IKT har været et gennemgående tema og Revit er også blevet implementeret.

Nu er jeg så tilbage ved konstruktøruddannelsen, men på den anden side af bordet som uddannelseschef ved Århus Erhvervsakademi i samarbejde med ViaUC.

 

Når der er ellers er tid til det.....

Daidalos.dk - her benytter jeg muligheden for at undersøge emner (specielt IKT værktøjer)branchen ikke prioriterer nok ud fra mine erfaringer og  kompetencer.

Jeunneau Sunway 21 - nogle gange lykkes det faktisk at få hende i vandet, og det viser sig som oftest at være rigtig godt. Hun ligger i Egå Marina, efter i mange år at have befundet sig i Randers fjord - men på et tidspunkt vokser man ud af fjorden og skal prøve noget nyt.

 

 

 

 

 

 

 


 

Gaver modtages altid gerne :-) Har du brug for at kende min ønskeliste.....? :o)